Retail

ROYAL FISH trout and carp are grown in fresh mountain waters, processed by methods that ensure consistency, quality, and the best taste. Each product is prepared with natural salt and some of them are carefully smoked with oak chips. Once smoked, the fillets are vacuumed and packaged.

ROYAL FISH products can be found in markets and restaurants.

We have special product offers for the hospitality industry. We prepare the weight and packaging of the products, based on the client's needs.

If you're interested in a collaboration, or if you have any questions, please contact us.


OAK SMOKED TROUT

OAK SMOKED TROUT

Ready-to-eat product.

Smoked on oak chips.

The ideas are countless and the product is suitable for serving delicious snacks and salads.

HOT SMOKED TROUT

HOT SMOKED TROUT

Ready-to-eat product.

Boneless.

All that is needed is thawing, and the rest is left to the imagination of the consumer.

Suitable for preparing fast and at the same time healthy and delicious dishes.

TROUT BONELESS FILLET

TROUT BONELESS FILLET

The most precisely filleted, fresh and boneless fillets, suitable for preparation according to the choice of each consumer.

HOT SMOKED CARP FILLET

HOT SMOKED CARP FILLET

Готов производ за конзумирање. Обескостен. Потребно е само одмрзнување, а останатото е препуштенво на фантазијата на конзументот.

BONELESS COLD SMOKED CARP FILLET

BONELESS COLD SMOKED CARP FILLET

Semi-ready product, boneless. Requires a little cooking, 10-15 minutes in the oven or pan.

FRESH FROZEN TROUT

FRESH FROZEN TROUT

Freshly cleaned and frozen trout.

After it is caught, the trout is mechanically cleaned, after which it is immediately packed and frozen.

Our Story

Нашето патување започна во 2003 година со основањето на нашата компанија, Дошница ДООЕЛ. Започнавме со производство на пастрмка и крап. Денес работиме со три рибници – две за производство на пастрмка, лоцирани на реката Дошница во Демир Капија и реката Црна во Демир Хисар, Република Северна Македонија. Нашето годишно производство на пастрмка изнесува 320 тони, што нѐ поставува меѓу најголемите производители на Калифорниска пастрмка во земјата. Третиот рибник е лоциран на Тиквешко езеро, каде се произведува крап во кафезен систем, со годишно производство од 80 тони.

Долго време тлееше идејата за следниот чекор – да го унапредиме нашето производство со нови и софистицирани производи кои ги исполнуваат највисоките светски стандарди и технологија. Но, секоја идеја станува реалност доколку има упорност, посветеност и љубов кон работата. И успеавме…

see more

Join our Royal list for delicious recipes, offers and news!


Follow Us: