POTATOES STUFFED WITH SHEEP CHEESE AND SMOKED CARP

INGREDIENTS (serves 6)
  • 6 medium potatoes
  • 300g smoked carp
  • 300g sheep cheese
  • 20 cl cooking cream
  • 1 bunch dill
  • 1 lime
  • Salt, black pepper, curry


METHOD

Prepare the potatoes:
Wash and clean the potatoes. Boil them in a pot of salted water.
Let them cook for 10 minutes after the water has come to a boil, then drain
and leave them in the pot.

Prepare the filling:
In a bowl, mix the cooking cream, sheep cheese, and curry with finely chopped dill to
create a filling mixture.

Prepare the potatoes for stuffing:
Arrange the potatoes on a serving plate. Cut a slit in each potato and scoop out
the middle to create space for the filling. Mix the scooped-out potato with the
prepared filling. Use two spoons to stuff the potatoes.

Baking:
Top each stuffed potato with slices of smoked carp. Place the stuffed potatoes in a
preheated oven and bake on the grill setting for about 5 minutes or for 10 minutes at 220°C
until gratinated.

Serve
Serve the stuffed potatoes garnished with dill, a slice of lime, and season with salt and
black pepper.

Enjoy your meal!

Share this recipe with your friends!

Our Story

Нашето патување започна во 2003 година со основањето на нашата компанија, Дошница ДООЕЛ. Започнавме со производство на пастрмка и крап. Денес работиме со три рибници – две за производство на пастрмка, лоцирани на реката Дошница во Демир Капија и реката Црна во Демир Хисар, Република Северна Македонија. Нашето годишно производство на пастрмка изнесува 320 тони, што нѐ поставува меѓу најголемите производители на Калифорниска пастрмка во земјата. Третиот рибник е лоциран на Тиквешко езеро, каде се произведува крап во кафезен систем, со годишно производство од 80 тони.

Долго време тлееше идејата за следниот чекор – да го унапредиме нашето производство со нови и софистицирани производи кои ги исполнуваат највисоките светски стандарди и технологија. Но, секоја идеја станува реалност доколку има упорност, посветеност и љубов кон работата. И успеавме…

see more

Join our Royal list for delicious recipes, offers and news!


Follow Us: