BRUSCHETTE FROM COLD SMOKED SALMON-TROUT SLICES

INGREDIENTS
  • 100 g Cold Smoked Salmon-Trout from ROYAL FISH
  • 1/2 Onion
  • 1 Tomato
  • Bread
  • Rosemary
METHOD

First, chop the onion and tomato into small pieces. The Cold Smoked Salmon Trout from ROYAL FISH is also cut into small pieces. Make a mixture with the previously prepared ingredients.

Meanwhile, cut slices of bread into small triangles.

The prepared mixture is applied evenly all over the triangle bread pieces and finally decorated with sprigs of rosemary or other green spice of your choice.

Taste the beautiful and delicious bruschette with the exclusive ROYAL FISH product. You will be surprised by the unique taste.

For complete enjoyment, serve them with a glass of white wine of your choice.

Have a good appetite!

Share this recipe with your friends!

Our Story

Нашето патување започна во 2003 година со основањето на нашата компанија, Дошница ДООЕЛ. Започнавме со производство на пастрмка и крап. Денес работиме со три рибници – две за производство на пастрмка, лоцирани на реката Дошница во Демир Капија и реката Црна во Демир Хисар, Република Северна Македонија. Нашето годишно производство на пастрмка изнесува 320 тони, што нѐ поставува меѓу најголемите производители на Калифорниска пастрмка во земјата. Третиот рибник е лоциран на Тиквешко езеро, каде се произведува крап во кафезен систем, со годишно производство од 80 тони.

Долго време тлееше идејата за следниот чекор – да го унапредиме нашето производство со нови и софистицирани производи кои ги исполнуваат највисоките светски стандарди и технологија. Но, секоја идеја станува реалност доколку има упорност, посветеност и љубов кон работата. И успеавме…

see more

Join our Royal list for delicious recipes, offers and news!


Follow Us: